Rubrieken

Scroll Vorig Top Volgend Meer

U kunt zoeken naar een bepaalde rubriekof -naam in de zoekbalk bovenin het scherm. Klik daarvoor in het scherm of druk op F3. Vervolgens vult u in het veld 'Zoek scherm, pagina, onderwerp' de code of de tekst in waarnaar u op zoek bent (dit kan ook een deel van een woord zijn). Een lijst verschijnt met onderwerpen waarin het (deel van het) woord of code voorkomt. Selecteer m.b.v. de pijltjes het gewenste onderwerp en druk op Enter. U kunt ook met de muis het gewenste onderwerp aanklikken.

Overzichten  jaarstukken
Een samenvatting van de ingevulde jaarstukken kunt u direct openen met Alt+F7, of via de dropdown onder "Overzichten" waar u klikt op