Navigatie: Beginnen met een aangifte

Openen aangifte

Scroll Vorig Top Volgend Meer

Aangifte openen vanuit lijst met aangiften

U kunt de aangifte altijd openen vanuit het dossier van de klant. Maar kiest u liever uit een lijst met aangiften, dan kunt u via de knop Start > Aangiften de volledige lijst met aangiften openen en uw keuze maken.

Als u de aangifte niet terugvindt in de lijst

Kijk of er een filter actief is. U ziet de filters boven de aangiften staan.

Filteren

Via de knop Filteren kunt u een of meerdere zoekvoorwaarden opgeven. Het filter blijft van kracht tot u van filter veranderd.

Sorteren

U kunt sorteren door te klikken op de titel van de kolom waarop u wilt sorteren. Bij nogmaals klikken wordt in omgekeerde volgorde gesorteerd.