Navigatie: Werkzaamheden en verantwoordelijkheden

Ontgrendelen Uitgenomen Aangifte

Scroll Vorig Top Volgend Meer

Uitgenomen aangifte weer in gebruik nemen

Vanaf de klantdossier pagina is het mogelijk om een aangifte te exporteren, d.w.z. uit te nemen en hier niet verder te bewerken, maar (bij een ander kantoor) de aangife in te lezen (via migratie) en daar verder te behandelen. In de aangifte zelf is dit bestand paars gemaakt en heeft de extra (lokale) status Aangifte is geëxporteerd.

Als u de uitgenomen aangifte toch weer in gebruik wil nemen kunt u hier kiezen voor Vrijgeven.

Als de uitgenomen aangifte elders is bewerkt en weer teruggezet moet worden kiest u daarentegen via Instellingen voor Migratie.