Navigatie: Functionaliteiten > Extra

Notitie

Scroll Vorig Top Volgend Meer

Het is mogelijk om aan een invulscherm een notitie toe te voegen die per klant wordt bewaard. U kunt hiervoor op het witte notitie-icoontje klikken. Vul in het venster dat verschijnt de gewenste tekst in. U kunt 5 soorten notities maken:

= Losse notitie. (In de inhoudsopgave ziet u hier geen symbool voor)

= Nog niet gereed. (Hiermee geeft u aan dat u een geconverteerd scherm heeft bekeken, maar dat u nog niet gereed bent met invullen.)

= Aandachtspunt (Hiermee geeft u aan dat er een punt is dat aandacht nodig heeft op de betreffende pagina.)

= Waarschuwing (Hiermee waarschuwt u voor iets op de betreffende pagina.)

= Blokkade (Hiermee blokkeert u dat de aangifte ingediend kan worden bij de Belastingdienst, omdat er nog iets mis is op de betreffende pagina. )

De notitie wordt nu automatisch opgeslagen en achter het schermnummer komt het gekozen notitie icoon. In de inhoudsopgave ziet u het gekozen icoon ook terugkomen. Notities voor blokkades, waarschuwingen, aandachtspunten en nog niet gereed worden getoond in het meldingenscherm.

Aantekening verwijderen

U kunt een notitie verwijderen door de notitie te openen en op de knop verwijderen te klikken.