Navigatie: Beginnen met een aangifte

Nieuwe aangifte

Scroll Vorig Top Volgend Meer

Wilt u een nieuwe aangifte starten voor een nieuwe klant, dan moet u eerst een nieuwe klant aanmaken.

Nieuwe klant aanmaken

U kunt een nieuwe klant aanmaken door in de hoofdnavigatie te klikken op Start > Klanten. Daar vind u boven uw klantenlijst de knop Nieuwe klant aanmaken. Wanneer u daar op klikt kunt u een klikken op Nieuwe onderneming aanmaken.

U krijgt een scherm te zien waarin u Ga naar de aangifte kan selecteren en vervolgens de bedrijfsgegevens kunt invullen.

Nieuwe aangifte starten voor een huidige klant

Wanneer u een nieuwe aangifte wilt starten voor een huidige klant gaat u naar Start > Klanten. Als u klikt op een klant gaat u naar het klantdossier. Daar staat achter het jaar de knop nieuwe aangifte. Hiermee start u een nieuwe aangifte voor een huidige klant.

Filteren
Zowel in de klantenlijst als de aangiftelijst kunt u filteren.

Bedrijfsgegevens wijzigen

U kunt de gegevens altijd op een later moment nog wijzigen.

Licentielimiet
Als het aantal aangiften de licentielimiet overschrijdt, kunt u geen nieuwe aangifte meer starten. U kunt contact opnemen met onze klantenservice (telefoon 0314 – 358 356) om uw licentielimiet te verhogen.