Show/Hide Toolbars

Nextens Vpb 2018

Navigatie: » Geen topics boven dit niveau «

Afdrukken

Scroll Vorig Top Volgend Meer

Onderaan het rapportagescherm vindt u meerdere manieren om uw rapportage te tonen en op te slaan.

 

Printen

Door de Printen knop te selecteren wordt de door u geselecteerde rapportage weergegeven op het scherm. U heeft daarnaast meteen de mogelijkheid om een printer te selecteren en uw rapportage te printen.

 

Voorbeeld Pdf (IB, VPB)

Met de optie voorbeeld .pdf krijgt u een voorbeeld te zien van de rapportage die u heeft samengesteld. Deze functie is alleen aanwezig voor de IB en VPB producten.

 

Download Pdf

De download .Pdf optie wordt het .pdf bestand gedownload en opgeslagen in de download map op uw computer.

 

U kunt ook een voorbeeld van het te printen document openen en het rapport (de aangevinkte delen) opslaan als één PDF. Als u de aangifte gaat verzenden kunt u ook een verzend/accorderingsverslag laten maken dat gebruikt kan worden bij het accorderen via derden of via de Nextens portal. Een vergelijkbaar instellingscherm kunt u op dat moment gebruiken om het verzend/accorderingsverslag in te richten.

 

Onder Instellingen (uw inlognaam) en vervolgens 'Afdrukinstellingen' vindt u informatie over hoe en waar u eigen lettertype en lettergrootte kunt instellen.

 

In de originelen van de aanbiedingsbrieven kunt u velden opnemen. Bij het produceren van een aanbiedingsbrief vervangt Nextens deze velden door de waarden die in de aangifte staan. In 'Veldcodes in aanbiedingsbrief en eigen tekst' wordt er uitleg gegeven over hoe u deze functionaliteit het best kunt benutten.
 
Download Word
Via de download Word optie wordt het bestand gedownload en geopend in de Microsoft tekstverwerker 'Word'. U kunt in Word de tekst aanpassen naar wens voordat u het print of er een .pdf bestand van maakt.