Show/Hide Toolbars

Werken met Nextens

Navigatie: » Geen topics boven dit niveau «

Werken met Nextens

Scroll Vorig Top Volgend Meer

Nextens: Aangiftesoftware, de volgende stap

Nextens is de online opvolger van de bekende desktop aangifteprogramma's van Reed Business. Nextens biedt bij het maken van aangiften hetzelfde gebruiksgemak en dezelfde fiscale mogelijkheden, maar voegt ook een groot aantal nieuwe functionaliteiten toe, zoals een centraal klantendossier en compacte overzichten van werkzaamheden per medewerker. Uiteraard worden voortdurend nieuwe onderdelen toegevoegd.

 

 
Nextens: Aangiftesoftware in de cloud

Nextens werkt volledig in de cloud. Dit betekent dat u altijd en overal kunt werken als u internettoegang heeft, maar ook op alle computers of apparaten die een moderne browser ondersteunen. Verder hoeft u niet zelf voor updates te zorgen. Een mooi voorbeeld van de mogelijkheden van werken in de cloud is het klantportaal van Nextens, voor uitwisseling van gegevens met uw klant via internet en accordering van zijn aangifte. Uiteraard is de koppeling met FiscaalTotaal direct mogelijk. U krijgt bij de invulschermen van uw aangifte via het Helpcentrum (vraagteken) hyperlinkjes naar vindplaatsen op FiscaalTotaal.

 

Nextens: Overstappen naar de cloud

We hebben er voor gekozen om Nextens in grote lijnen op de desktopprogramma's te laten lijken, vaak in een handige nieuwe vorm die optimaal gebruik maakt van de mogelijkheden van online werken. Een uitgebreid migratie- en synchronisatiepad  stelt u in staat om zelf het moment van overstappen te bepalen, waarbij zoveel mogelijk gebruik gemaakt wordt van uw aangiften van de laatste jaren.

 

Nextens: Samenwerkingen

Cloudsoftware heeft als belangrijke eigenschap dat er ook gemakkelijker koppelingen kunnen worden gelegd met software die ook aanwezig is in de cloud, of software die zelf een koppeling kan leggen met een cloudapplicatie. Een voorbeeld is de uitwisseling van gegevens met het CRM pakket van RADAR. Natuurlijk zijn ook de bekende en nieuwe importeermogelijkheden van jaarstukken e.d. toe te passen en wordt gaandeweg het accorderen via portals van daarin gespecialiseerde partijen mogelijk. Aangiften ter accordering aanbieden kan ook met het klantportaal van Nextens zelf.

 

Nextens: Uw gegevens zijn veilig

Nextens draait op het Azure-platform van Microsoft in Nederland. De servers van dit platform maken altijd een kopie op servers op een andere locatie binnen Europa. Het platform voldoet aan alle veiligheids-keurmerken en verzekert u van een veilige opslag van uw klantgegevens.